Rólunk

Mechler Ügyvédi Iroda

Ügyvédi Irodánk a polgári jog csaknem valamennyi területére kiterjedően nyújt jogi szolgáltatásokat megbízói számára, budapesti és esztergomi irodáinkban egyaránt.

Célunk, hogy ügyfeleink jogait és törvényes érdekeit a legcélravezetőbb módon juttassuk érvényre, és az adott ügyre vonatkozóan olyan megoldásokat, lehetőségeket ismertessünk, melyek segítségével megalapozott jogi döntéseket tudnak hozni.

Egy olyan kapcsolat kialakítását tartjuk fontosnak, mely során valódi együttműködés, bizalom alakulhat ki ügyfeleinkkel és amelyben teljes mértékben el tudjuk látni jogi érdekeik képviseletét. Nálunk készséges, segítőkész, szakmailag felkészült és tapasztalt munkatársak segítségével, -lehetőség szerint – rövid ügyintézési határidőn belül intézheti jogi ügyeit.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy elérhetőségeinken történő előzetes egyeztetést követően készséggel állunk rendelkezésre egy személyes találkozás keretében.

Dr. Mechler Márk 

ügyvéd 

Az iroda alapítója dr. Mechler Márk 2011-ben szerezte meg az ügyvédi hivatás folytatásához szükséges jogi szakvizsgát, 2017-ben közbeszerzési szakjogász szakképzettséget szerzett, ezzel a „Legum Magister” minősítést, amely jogi mesterfokozatot jelent. Az iroda alapítója a társadalmi életben is aktív szerepet tölt be, több egyesület alapító tagja, illetve 2014-2019 között a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. Felügyelőbizottságának elnöki tisztét is betöltötte.

iroda[kukac]drmechler.hu

Milyen jogterületekkel foglalkozunk?

Dizájn/Arculat: ugyvedhonlap.hu,
Honlapkészítés: WebesPro

„Ezt a honlapot a Mechler Ügyvédi Iroda a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédi iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.”